x

Poslat produkt e-mailem

Odeslat

Divočák - Recepty z kančího masa

Cena s DPH
399,00
Cena bez DPH
399,00 Kč
na externím skladě
do košíku
Minimální odběr položky je 0ks
Maximální odběr položky je 0ks
Garantujeme vrácení peněz do 30ti dní
SEVT kód:
KNW0563171
EAN kód:
9788075413239
Autor:
Axell Mikael, Ernsth Frida,
Výrobce:
Popis zboží
Autoři této kuchařky se společně s fotografem zúčastnili lovu na divočáka v lesích jižního Švédska a byli přitom, když padl výstřel, i při následném vyvrhování a bourání. Bachyně vážící 76 kg byla skolena jednoho časného lednového rána a její maso vystačilo na všech 52 receptů v této knize, včetně několika pamlsků pro psy, kteří byli důležitou součástí lovecké výpravy. Kančí maso je libové s jemnou příchutí zvěřiny, skvěle se hodí k úpravě při nízkých teplotách, na grilování i k výrobě klobás a přípravě pokrmů z mletého masa. Mezi recepty najdete jednoduchá jídla i slavnostnější pokrmy, tradiční recepty od babiček i novější pojetí úpravy masa; všechny recepty jsou označeny stupněm obtížnosti od 1 do 3.

Parametry

ISBN kód:
9788075413239
EAN kód:
9788075413239
Rok vydání:
2022
Vazba:
Knihy - vázané
Počet stran:
142

Přiložené dokumenty

    Diskuze
    Vaše hodnocení