Největší lži historie aneb… Jak se falšovaly dějiny II. - Fabian Frank

Největší lži historie aneb… Jak se falšovaly dějiny II. - Fabian Frank

Top produkt, Největší lži historie aneb… Jak se falšovaly dějiny II. - Fabian Frank od producenta . SKU: 9788087624371 Zobrazit více »

Dostupnost: Skladem > 5 ks
339 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Mnozí z nás (možná i většina) jsou ukolébáni dobromyslnou vírou, že v případě historie jde o obor, který je dávno docela přesně a „vědecky“ popsán a zpracován, prakticky se v něm nevyskytují omyly, a v průběhu času byl takřka kartograficky zmapován a vše bylo exaktně vytýčeno. Tedy – většího omylu bychom se snad ani nemohli dopustit! Už jenom letmý pohled na „dějiny dějin“ nás může poučit o tom, že historie byla skoro vždycky využívána k tomu, aby upevnila nějakou mocenskou pozici, aby byl opěvován vládce, nebo aby se podpořilo nějaké přesvědčení – ať už náboženství, ideologie nebo nějaký konkrétní názor. A na tom se dodnes změnilo jen velmi málo… Z obsahu: ¦ Jak vlastně začaly naše „dějiny“ – historie lidstva? Co se opravdu událo před těmi šesti milióny let? Kdy se člověk vyvinul tak, že se stal člověkem? Co se stalo před dvěma a půl miliony let, když si člověk začal vyrábět nástroje? ¦ Je doopravdy něco pravdy na takzvané zapovězené egyptologii? Co se dodnes dozvídáme o dávném Egyptě jenom jakoby „pod rukou“? Co převzalo křesťanství ze staroegyptského náboženství? ¦ Co musíme bezpodmínečně vědět o perských dějinách? Jaké moderní zvyklosti a představy ovlivnila perská historie? ¦ Odkud pochází původně idea Posledního soudu? V jakých šesti kulturních okruzích najdeme myšlenku Posledního soudu? Jakým způsobem se tyto představy promítly do křesťanství? Jakou tajnou naukou o Posledním soudu disponovali staří Egypťané a obyvatelé antického Řecka? ¦ Jak vypadala vlastenecky orientovaná historiografie ve starém Řecku a ve starém Římě? A jak vypadá v Německu a v USA za dnešních dnů? Jaká fakta byla zfalšována, a jak se v tom pokračuje? ¦ Jak je to vlastně s tajnými „Protokoly mudrců ze Sionu“? ¦ Na čem spočívá lež o Irácké válce za George W. Bushe? ¦ Jak bylo zfalšováno marxisticko-leninské podání dějin? Co jsou polopravdy a čtvrtpravdy o Marxovi, Leninovi a Stalinovi? ¦ Jak zfalšovali historiografii nacisté? Co jsou tři největší historické lži německých národních socialistů? Největší lži historie aneb… Jak se falšovaly dějiny II. - Fabian Frank co bereme od značky - tento artikl objednávejte při právě probíhající akci za 339 . Nakupujte v našem e-shopu za skvělé ceny. Ať vám ušetřené korunky udělají hodně radosti.

Další parametry Největší lži historie aneb… Jak se falšovaly dějiny II. - Fabian Frank

  • Název: Největší lži historie aneb… Jak se falšovaly dějiny II. - Fabian Frank
  • EAN: 9788087624371
  • Cena: 339
  • Dodací lhůta: 2 dnů

Podobné produkty

Největší lži historie aneb… Jak se falšovaly dějiny II. - Fabian Frank

Další produkty od výrobce

Největší lži historie aneb… Jak se falšovaly dějiny II. - Fabian Frank od oblíbeného výrobce - toto zboží si můžete nechat doručit v sezónní slevě za 339 . Pozor, počet kusů na skladě může být u akčního zboží omezený, zajistěte si svůj kus včas. Pro objednávku nad 1500 Kč nezaplatíte ani korunu za dopravu. Vy tak neplatíte nic navíc!

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Doprava zdarma při nákupu nad [afc field=doprava-zdarma]
  • Osobní odběr na prodejnách SEVT při nákupu nad 200 Kč - ZDARMA
  • Osobní odběr na prodejnách SEVT při nákup do 199 Kč - 30 Kč
  • Zásilkovna - 59 Kč
  • DPD - 119 Kč
  • PPL - 124 Kč
  • Česká pošta - Balík do ruky - 119 Kč
Platba

  • Platba při osobním odběru na výdejním místě při nákupu nad 200 Kč - ZDARMA
  • Platební karta - ZDARMA
  • Platba okamžitým bankovním převodem - ZDARMA
  • Dobírka - 40 Kč