Angličtina v pediatrii 1 - Učebnice pro pediatry

Angličtina v pediatrii 1 - Učebnice pro pediatry, studenty medicíny a ošetřovatelství, dětské sestry - Baumruková Irena

No a tohle chcete: Angličtina v pediatrii 1 - Učebnice pro pediatry, studenty medicíny a ošetřovatelství, dětské sestry - Baumruková Irena s jakostní značkou . SKU: 9788088320784 Zobrazit více »

Dostupnost: Skladem > 4 ks
690 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Učebnice Angličtina v pediatrii je napsána pro pediatry, studenty medicíny a ošetřovatelství, dětské sestry a pečovatele, kteří plánují využít současné období k jazykové přípravě na čas, kdy si budou moci zvolit žít, studovat či pracovat v anglicky mluvících zemích a/nebo potřebují číst originální texty v angličtině. Učitelé si mohou vybrat z textů ke čtení a různých typů užitečných cvičení podle jazykové úrovně (od základní k pokročilé) a odborných zájmů svých studentů. První lekce se zabývají těhotenstvím, předporodní péčí, porodem a péčí o dítě v prvních týdnech života (kojení, krmení z lahvičky, zavádění pevné stravy, podávání léků). Pojednávají také o spánku, mytí, koupání a přebalování. Další lekce jsou zaměřeny na zdraví dítěte (podchlazení, přehřátí, zvracení, teplota, hospitalizace) a infekční nemoci (nachlazení a chřipka, plané neštovice, černý kašel, problémy se zrakem a sluchem, infekce v ústech a hrdle). V následujících lekcích najdeme informace o bolesti žaludku, kožních problémech, problémech s vylučovacím a pohlavním traktem a informace o bezpečnosti dítěte (první pomoc, kardiopulmonální resuscitace, dušení, tonutí, popáleniny a opařeniny, silné krvácení). Dále se můžeme dovědět o dítěti ve společnosti, anamnéze a vyšetřování, dětském vývoji a jeho klíčových bodech a rovněž o vývojových problémech a dětech se zvláštními potřebami. Pojednává se o celkových problémech učení (postižení sluchu, zraku) či urgentních stavech u dítěte (ošetření vážně zraněného dítěte, anafylaxe). Poslední lekce popisují životní podporu novorozence, postup resuscitace, poranění u novorozenců, která se hojí spontánně, zdravotní problémy předčasně narozených a charakteristiky gastrointestinálních poruch. Hovoří se také o růstu a pubertě. Angličtina v pediatrii 1 - Učebnice pro pediatry, studenty medicíny a ošetřovatelství, dětské sestry - Baumruková Irena co nám dodává - tento artikl nepropásněte výhodně za 690 . Dělá nám radost, že naše akce dělají radost vám! Zařaďte se ke spokojeným klientům.

Další parametry Angličtina v pediatrii 1 - Učebnice pro pediatry, studenty medicíny a ošetřovatelství, dětské sestry - Baumruková Irena

  • Název: Angličtina v pediatrii 1 - Učebnice pro pediatry, studenty medicíny a ošetřovatelství, dětské sestry - Baumruková Irena
  • EAN: 9788088320784
  • Cena: 690
  • Dodací lhůta: 2 dnů

Podobné produkty

Angličtina v pediatrii 1 - Učebnice pro pediatry, studenty medicíny a ošetřovatelství, dětské sestry - Baumruková Irena

Další produkty od výrobce

Angličtina v pediatrii 1 - Učebnice pro pediatry, studenty medicíny a ošetřovatelství, dětské sestry - Baumruková Irena co nám dodává - toto zboží si můžete objednat levně za 690 . Ve slevě nabízíme nepřeberné množství dalších položek. Pokud máte rádi bezplatné poštovné, přidejte si do své objednávky zboží za více, jak 1500 Kč. Takový nákup potěší vás i vaši peněženku.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Doprava zdarma při nákupu nad [afc field=doprava-zdarma]
  • Osobní odběr na prodejnách SEVT při nákupu nad 200 Kč - ZDARMA
  • Osobní odběr na prodejnách SEVT při nákup do 199 Kč - 30 Kč
  • Zásilkovna - 59 Kč
  • DPD - 119 Kč
  • PPL - 124 Kč
  • Česká pošta - Balík do ruky - 119 Kč
Platba

  • Platba při osobním odběru na výdejním místě při nákupu nad 200 Kč - ZDARMA
  • Platební karta - ZDARMA
  • Platba okamžitým bankovním převodem - ZDARMA
  • Dobírka - 40 Kč